Makkarat kuumaksi

Nyt aletaan olemaan asian ytimessä. Valikoimaan on saatu makkaranlämmityksen kaksi ehkä tunnetuinta laitetta: makkaragrilli ja makkarahöyrystin. Näillä laitteilla järjestyvät makkaratarjoilut jo tapahtumaan kuin tapahtumaan. Makkaragrillillä ulkotapahtumiin ja höyrystimellä sisätiloihin. Molempien käyttö ja liikuttelu on erittäin helppoa ja useinhan makkaranmyyntipiste on tapahtumissa se yksi suosituimmista kohteista. Usein jo pelkkä tieto, että tapahtumassa on makkaranmyynti, voi osaltaan parantaa koko tapahtuman kiinnostavuutta sekä kävijämääriä.

Makkaragrillillä vastaa helposti suurempaakin makkaratarpeeseen ja pidempikin jono on nopea palvella ison grillausalan ansiosta. Kaasutoimisuutensa ansiosta grilli on myös helposti sijoitettavissa lähes mihin tahansa paikkaan tapahtumissa, koska esim. vesi- ja sähköpisteitä sen yhteydessä ei tarvita.

Jos tapahtuma puolestaan sijoittuu sisätiloihin, eikä kaasugrilli täten ole vaihtoehtona niin silloin makkarahöyrystin on oikea vaihtoehto. Tilantarve höyrystimellä on hyvin pieni ja sen saa sijoitettua pienemmänkin myyntipöydän kulmalle. Laitteen käyttö tapahtumissa on erittäin helppoa, eikä se sido yhtä henkilöä koko ajaksi vaan lämpötilasäätimen ansiosta makkarat pysyvät halutun lämpöisinä itsestään. Myös muidenkin kuin makkararoiden ja nakkien lämmittämisen lisäksi höyryttimellä valmistuvat myös hot dogit ja vaikka Nokialaisten ylpeys kuumakoirakin.

Käy katsomassa tarkemmat tiedot ja vuokrahinnat tuotesivuilta.